Ειμαι φανατικη του ψωμιου!!!Λευκο,μαυρο,απο καλαμποκι,καρυδοψωμο,ολικης,πολυσπορο...οτι να ναι.Αρκει να μην ειναι τυπου αφρολεξ ρε παιδι μου. Να ειναι ,πως να το πω...ΨΩΜΙ!!Επειτα απο αρκετο ψαξιμο λοιπον για την αναζητηση του οφελιμου, νοστιμου και σωστου ψωμιου ,κατεληξα στα εξης:
- το ψωμι πρεπει να ειναι απο φουρνο και οχι σουπερ μαρκετ!απαραιτητα!!!!
- οσο πιο ευκολα ξεκολλαει η κορα απο την ψιχα τοσο πιο καλο ειναι
- πολυ φουρνοι πλεον φτιαχνουν το δικο τους ψωμι του τοστ και εχει πολυ λιγοτερα συντηρητικα (εως καθολου σε πολλες περιπτωσεις) απο το συσκευασμενο ψωμι του τοστ που βρισκουμε στα σουπερ μαρκετ.
-αγαπημενα ψωμια ειναι το γερμανικο μεγαλο φραντζολι απο Βενετη και ολα τα ολικης απο Απολλωνιο (επισης καλο το ψωμι του ,του τοστ )
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου